Redovisning på distans

Vi erbjuder tjänsten Redovisning Distans för kunder utanför Kiruna. Naturligtvis erbjuds samma goda service som våra lokala kunder. Att byta från din nuvarande bokföringsbyrå är väldigt enkelt. Vi tar hand om hela överlämningen. Allt du behöver göra är att besluta dig och så tar vi hand om resten.

Vi vet att många företag brottas med redovisningsprinciper, periodiseringar och månadsrapporter. Låt oss sköta hela eller delar av er redovisning åt företaget, då kan du lita på att arbetet görs snabbt, effektivt och på rätt sätt. Vi använder en standardiserad och kvalitetssäkrad arbetsmetodik, tillsammans med bokföringsrapporterna och våra goda råd kan du höja företagets effektivitet och lönsamhet.

Vi ser till att er årsredovisning och redovisningen ger dig tillförlitlig information om företaget och givetvis hjälper vi dig med olika bokföringsfrågor. Som stöd finns ett avancerat ekonomisystem som enkelt kan anpassas utifrån dina önskemål och förutsättningar. Då slipper du också all praktisk hantering av systemfrågor.